Web pagina al Orasului Codru, mun.Chisinau / Web страница города Кодру, мун.Кишинев » Примар города Кодру Владимир Мунтяну организовал поездку жителей города Кодру в монастырь

 
6 апреля Примар города Кодру Владимир Мунтяну организовал поездку жителей города Кодру в монастырь села Фрумоаса, Каларашского района
Фотографии в альбоме «Mănăstirea de maici "Frumoasa" cu hramul Sfintei Treimi» codruinfo на Яндекс.Фотках<!--more-->
 
 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
 
Комментарии (1)  Распечатать
 
 Пишет: Max
Buna ziua!
Avem o problema destul de seriosa, din punctul nostru de vedere, care poate fi rezolvata foarte usor, fara mari cheltuieli.
In or. Codru, Schinoasa, la statiile de transport public nu au fost instalate tomberoane, iar gunoaiele, in lipsa urnelor, sunt aruncate pe jos. In cateva saptamani, daca nu se strange, se se aduna straturi de deseuri care nu favorizeaza deloc imaginea oraselului (satului). Sunt sigur ca daca ar fi instalatiile respective, oamenii ar fi constiinciosi si ar respecta curatenia.
Fac trimitere la situatia din teren si indic si locatia respectiva.
http://i.imgur.com/Y3Cyx8u.jpg
http://i.imgur.com/VuPACUz.jpg
http://www.geoportal.md/ro/mobile/map/index/lat/205399.624994/lon/230812.820785/
zoom/9/markers/1|230762.1972009|205395.92082975||

O alta problema ar fi transportul public, si anume ruta nr. 108 si 178, care circula foarte rar, iar cand circula, este supraincarcata cu pasageri, securitatea carora este pusa in pericol. (cel putin in orele de varf si seara sa circule mai des).
De drumuri nu mai scriu, pentru ca pare a fi o misiune imposibila. Pana ajungem la statia de transport public trebuie sa inotam prin glod.

Odata ce v-ati asumat anumite resposabilitati, va rugam sa fiti receptivi la problemle noastre pe parcursul intregului mandat, nu doar in apropierea perioadei electorale.

Va multumesc pentru atentie, ne vedem la alegeri! :)
 
 
Публикаций: 0 | Комментариев: 0 цитировать    
 
Информация
 
Комментировать новости на сайте возможно только в течении 60 дней со дня публикации.

 

Панель управления
логин :  
пароль :  
   
   
Регистрация
Напомнить пароль?

Вам нравится этот сайт?

ДА
НЕТ