Web pagina al Orasului Codru, mun.Chisinau / Web страница города Кодру, мун.Кишинев » Un deputat comunist scoate din ședințe consilierii din orașul Codru

 
Mai multe Comisii din Consiliul orășenesc al orașului Codru nu pot adopta decizii pentru că unii aleși locali primesc indicații de la partide să nu participe la luarea deciziilor. Așa s-a întâmplat și la ședința Comisiei arhitectură, urbanism, amenajarea teritoriului şi dezvoltare rurală, de săptămâna trecută, când un deputat comunist a venit și ia scos din sală pe consilierii PCRM.

M238;ndru Victor.JPG
Mîndru Victor deputat PCRM

Mindru Victor 2.jpg

”Deputatul PCRM Victor Mîndru blochează activitatea Consiliului orășenesc al orașului Codru. Acesta a făcut o înțelegere cu PL (Roșca Andrei) și interzic consilierilor locali PCRM și PL să participe la reuniunile comisiilor specializate și ale primarului”, declară consilierul PLDM Serghei Diacov.
Contactat de Realitatea.md, Serghei Diacov a spus că aleșii locali din PCRM nu participă la luarea deciziilor fără a primi acordul din partea partidului, iar Victor Mîndru știe absolut tot ce se întâmplă în consiliu, când au loc ședințele, etc.
”Așa s-a întâmplat și la această ședință. A venit și i-a scos din sală pe consilieri și, astfel, nu putem lucra, este blocată activitatea consiliului”, a menționat Serghei Diacov.

Realitatea.md precizează că din Comisia arhitectură, urbanism, amenajarea teritoriului şi dezvoltare rurală fac parte 9 consilieri: 3 de la PCRM, 3 - PL, 2- PLDM și 1 de la PD.
Realitatea.md
 
 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
 
Комментарии (0)  Распечатать
 
Информация
 
Комментировать новости на сайте возможно только в течении 60 дней со дня публикации.

 

Панель управления
логин :  
пароль :  
   
   
Регистрация
Напомнить пароль?

Вам нравится этот сайт?

ДА
НЕТ