PLDM Alegeri 2014.png

Adresarea primarului către locuitorii or.Codru

Munteanu Vladimir.pngLa alegerile locale din 19 iulie 2011, am venit cu un program de activitate datorită căruia am fost susținut şi votat de către Dvs. Devenind primar am început implementarea în viaţă a programului electoral cu rezolvarea celor mai stringente probleme ale locuitorilor, construind 7,120 km de canalizare, 26,280 km de iluminat stradal pe 25 de străzi și stradele, asfaltarea a 6 străzi cu o lungime totală de 2,470 km, 3 terenuri sportive, 4 terenuri de joacă pentru copii și multe altele.
La fel mi-am pus umărul pentru rezolvarea multiplelor probleme cu care s-au adresat locuitorii oraşului nerămînînd indiferent şi ajutîndu-i după posibilitate.
Dar puţini dintre Dvs. cunosc că un sprijin substanțial pentru implementarea şi realizarea acestor obiective, a fost susţinerea din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), care se află la guvernare.
Fracţiunea PLDM din Parlamentul RM, a venit cu iniţiativa legislativă de a scoate din circuitul agricol terenul pentru construcţia canalizărilor din strada Schinoasa Deal- Sihastrului, ceea ce va asigura evacuarea apelor menajer-fecaloide de la aproape 2000 de case și va exclude problema poluării solului.
Din partea Guvernul Republicii Moldova, în fruntea căruia se află prim-ministrul Iurie LEANCĂ, membru al PLDM, au fost alocate sume băneşti pentru reparaţia străzilor şi construcţia iluminatului stradal.
De fracțiunea PLDM din Consiliul Municipiului Chişinău au fost propuse și ulterior votate proiectele de decizie pentru alocarea unor surse băneşti importante la construcţia unor străzi din oraşul nostru.
La alegerile parlamentare din 30 noiembrie împreună va trebui să decidem viitorul ţării noastre, viitorul orașului nostru și viitorul copiilor noștri. Mergem înainte cu un oraș care cooperează şi se dezvoltă, sau vom permite unor forțe distructive să ne dezbine societatea și să ne ducă înapoi în trecut.
Cu acestă adresare vin către Dumneavoastră cu îndemnul ca pe 30 noiembrie să nu fim indiferenți față de viitorul nostru şi să votăm Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Cu multă stimă și respect, Новый рисунок.png
Primarul or.Codru
PLDM Alegeri 2014.png
 
 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
 
Комментарии (1)  Распечатать
 
 Пишет: Dasa
Bravo Primar
 
 
Публикаций: 0 | Комментариев: 0 цитировать    
 
Информация
 
Комментировать новости на сайте возможно только в течении 60 дней со дня публикации.

 

Панель управления
логин :  
пароль :  
   
   
Регистрация
Напомнить пароль?

Вам нравится этот сайт?

ДА
НЕТ