Web pagina al Orasului Codru, mun.Chisinau / Web страница города Кодру, мун.Кишинев » Chirtoacă a semnat dispoziția: Fără câini pe post de paznici

 
Chirtoacă a semnat dispoziția: Fără câini pe post de pazniciPrimarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a semnat o dispoziție prin care agenţilor economici şi persoanelor fizice care deţin sau administrează clădiri sau suprafeţe de teren, li se interzice să întrețină câini pe teritoriile gestionate.

Astfel, la nivelul preturilor de sector vor fi formate grupuri de lucru din care vor face parte reprezentanţi ai administraţiei publice locale, Inspectoratului de poliţie şi Regiei „Autosalubritate”, pentru a verifica situaţia în teren în privinţa respectării Regulilor de întreţinere a animalelor în municipiul Chişinău.

Inspectările vor avea loc săptămânal şi vor fi vizate, în mod special, parcările auto, şantierele de construcţie, pieţele, depozitele în aer liber, precum şi curţile blocurilor de locuit, parcurile şi zonele verzi din oraşul Chişinău.

În acelaşi timp, gestionarii terenurilor respective vor trebui să captureze și să predea Regiei „Autosalubritate” câinii de pe aceste suprafeţe. În caz de refuz, animalele fără stăpân vor fi capturate de către angajaţii Regiei „Autosalubritate”.

Jurnal.md
 
 
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
 
Комментарии (0)  Распечатать
 
Информация
 
Комментировать новости на сайте возможно только в течении 60 дней со дня публикации.

 

Панель управления
логин :  
пароль :  
   
   
Регистрация
Напомнить пароль?

Вам нравится этот сайт?

ДА
НЕТ